Vols formar part d’un magazín radiofònic amb el segell de RAC1 fet des de Vic?
Gaudeix de Vic i els seus voltants en un estiu genial. Aventura, natura i amics!
01
LA RODA DE PREMSA I L’ENTREVISTA
Una sala plena d’entrevistadors i un entrevistat. Els nens i nenes es presentaran i respondran les preguntes dels companys. És una bona manera de conèixer el grup i de posar-nos en el paper dels professionals que volem imitar.
02
ELS JOCS DE LA RÀDIO

L’entrenament dels bons comunicadors. Cada matí els professionals fan aquests jocs per seguir en forma: la descripció, els gestos i el telèfon. També una gimcana per descobrir el gran secret de RAC1. Després d’aquesta activitat, estaran preparats per a qualsevol programa de ràdio! 

03
LA NOTÍCIA

Sortim a buscar la informació, les notícies seran sempre més completes si ens desplacem al lloc dels fets. Durant l’excursió a les Guilleries, els nens i nenes buscaran històries per locutar als micròfons de l’estudi.   

04
EL TEATRE I ELS PERSONATGES
Seriositat i faràndula. La ràdio té moltes cares i el teatre també en forma part. No hi haurà teló, però els grups representaran una obra davant dels micròfons. Apagueu els mòbils i gaudiu de l’espectacle!
05
EL PODCAST FINAL
Ha arribat el moment. Després d’una setmana preparant el programa, només queda fer-lo davant dels pares, mares i el món sencer! Una experiència inoblidable que tindran acompanyats d’un professional de RAC1.
06
AVENTURA I LLEURE

Activitats dinàmiques a la natura. Emocionants i en contacte amb els elements. Adrenalina amb tota la seguretat per fer de l’experiència un record inoblidable. No només a Vic,  sinó amb desplaçaments curts a les Guilleries, per treure el màxim suc a una zona de Catalunya espectacular.

Piscina
HÍPICA
VISITA AL PONT DE MALAFOGASSA
GIMCANA D'IPADS
SLACKLINE I TIR AMB ARC
BUBBLE GAMES
JOCS DE COOPERACIÓ
JOCS DE NIT I VETLLES
Us podeu imaginar una manera millor de passar l’estiu?